+

Крем маскарпоне:

Муса шоколад

Конфи от вишни

  • Вишни 100 г
  • Захар 20 г
  • Ликьор от вишни 20 мл
  1. Крем маскарпоне:

    1. Смесете маскарпонето с цеденото млякo и пудрата захар. Разбъркайте.
    2.Разбийте Rama Cremefine.
    3. Комбинирайте двете смеси и разбъркайте добре, за да получите гладка и хомогенна смес.
  2. Муса шоколад

    1.В студено мляко добавете Carte d'Or Шоколадов мус и бъркайте с миксер около 5 минути.
    2. Прехвърлете готовия мус в пош и охладете.
  3. Конфи от вишни

    1. Пригответе конфи от вишните, захарта и ликьора за 5-6 минути в тиган на среден огън.

  4. Презентация

    1. Аранжирайте десерта в чашки като редувате шоколадов мус с бял маскарпоне крем.
    2. Гарнирайте десерта с черен шоколад.
+