The Vegetarian Butcher - Спагети Блонезе с "пармезан" от кашу
Спагети Блонезе във веган вариант - толкова вкусни колкото и местния вариант

Съставки
За соса
-
Вода 1.5 л
-
Спагети 1.0 кг
-
Скилидки чесън 6.0 бр
-
Моркови 250.0 г
-
Лук 250.0 г
-
Слънчогледово олио 50.0 г
-
Чери домати 450.0 г
За презентацията
-
Кашу 200.0 г
-
Пресен босилек
Начин на приготвяне
-
За соса
Сложете водата да заври и добавете Knorr Доматен сос (база за Болонезе) В тиган запържете нарязаните на ситно лук, морков и чесън докато омекнат. Добавете количеството от No Mince и гответе 4-5 минути. Добавете към зеленчуците нарязаните на ситно чери домати, готовия сос и мащерката и оставете да поври около 5 минути. -
За презентацията
Сложете в чиния предварително сварената паста, добавете от готовия сос и поръсете отгоре със смляното кашу и пресен босилек.