Menu

Великден е семеен празник и в тази изключителна ситуация на пандемия, топлите отношения със семейството стават още по-важни, макар и да не можем да се съберем в момента всички на масата в голяма група. Отделете време за почивка и релакс в следващите няколко дни и се отдайте на кулинарни изживявания.

На Великден посещението в любимия ресторант за обяд или за великденско меню е традиция за много хора. Настоящата ситуация промени изцяло социалния ни живот и представи на обществото ни нови предизвикателства. Освен ежедневието си, хората трябва да реорганизират и празниците си. Много от тях работят в домашен офис и в същото време се грижат за децата, семейството и проготвянето на храната.

Това е моментът, в който вие може да сте от помощ с вашия ресторант и услуга за взимане на храна от място или доставка до вкъщи. Предложете на гостите си вкусно решение за един прекрасен Великден със семейството у дома.

Ние, кулинарните консулатнти в UFS, ви предлагаме няколко решения, за великденски брънч и великденско меню за взимане от място или с доставка до дома:

Подредете „кутия за брънч“ или за отделни компоненти на менюто, така че те да могат да бъдат взети и транспортирани лесно. Ако предлагате услуга за доставка, може да придружите ястията с кратка инструкция за сервиране, затопляне и празнично аранжиране у дома.

На Великден природата оживява отново. Всичко започва да цъфти и да позеленява. Желаем ви слънчеви и весели празници и изобилие от цветни пролетни цветя, особено сега в това необичайно време.

С най-добри Великденски пожелания

Ваши UFS кулинарни консултанти

Тук сме за вас

Искаш да научиш повече – кликни на снимките под предложенията

Великденски брънч

Великденско меню